Hitta hit

Vi flyttar tillbaka till vårt gamla klubbhus, som var i bruk under åren 1983-1990. Här gäller enkel självservering av kaffe. Te, kalla drycker och fikabröd. Tag gärna med egen matsäck.

Parkering och toa finns på Stavhults gård. Se skyltar

Vägbeskrivning

Från Uppsala – Kör väg 282 från Gnistarondellen mot Almunge/Knutby. Fortsätt rakt fram ca 2 km efter Almunge k:a och skola. Ta höger mot Rånäs/Almunge GK. Kör 5 km Se skyltar Almunge GK Stavugnen.

Från Stockholm – Kör E4 till Arlanda, från Arlanda ta väg 273 fram till stopptecknet vid Almunge skola. Därifrån väg 282 höger mot Edsbro Efter ca 2 km sväng höger mot Almunge GK/Rånäs Kör 5 km. Se skyltar Almunge GK Stavugnen

Stavhult 556
740 10 Almunge

Telefon 0174 25005

Med hopp om en lång och trevlig golfsäsong, önskar vi medlemmar, greenfee och Pay&Play spelare mycket välkomna till vår nygamla golfbana!